Haven

Mørkets gerninger

Bambuspinde. En træls ting at mangle men ikke helt træls nok til at vi har gjort dem til omdrejningspunkt for en Silvan- tur. Stor var min glæde derfor, da vi på vej til naboforeningens kiosk så en stor bunke haveaffald med en stor bunke bambuspinde ovenpå. Men måtte man ta’?! Ja, hvis du lige spørger først, ville min mor have sagt, hvis hun var der. Men det var hun ikke, og det var ikke helt gennemskueligt, hvilken have affaldet kom fra. Ja, hvis vi venter til det er blevet lidt mørkt, var min kærestes lidt mere angribelige løsning.

Vi glemte så alt om sagen, ind til det var blevet HELT mørkt. Meget, meget mørkt, faktisk!

Så hvis du befandt dig i Ballerups kolonihave-kvarter sent i går aftes og blev skræmt af lyset af to lommelygter kombineret med en tør raslen og temaet til Mission Impossible, så bare rolig, det var os der hentede bambus.

Og vi tror egentlig stadig, at det var ok. Sådan mere eller mindre i hvert fald …

Bambusstokke til haven

Forrige indlæg
Næste indlæg

2 Comments

 • Reply
  Helle
  20. april 2015 at 18:04

  Hvilket kup! De koster jo hurtigt en formue i Silvan. Jeg har fået fingre i gratis flis i år. For tre år siden havde jeg ikke troet, jeg kunne glæde mig så meget over den slags:-)

  • Reply
   Plantesmilet
   20. april 2015 at 20:04

   Vi er vist ved at blive gamle 🙂 Jeg fik lov at tage af naboens flisbunke, og nu spekulerer jeg på om fem trillebørfulde er at trække for store veksler..?

Leave a Reply