Haven

Når lorten rammer …

Der er situationer, hvor man bare må bide tænderne sammen og få det overstået. Hundeejere kan sikkert berette om bræk og ryatæpper, småbørnsforældre har måske haft oplevelser med pludselige maveonder og lav blebeholdning.  Jeg har hverken hund eller børn, men i dag var ormekomposten også rigeligt!

Jeg har ikke ofret ormene mange tanker på det seneste men som sidste gerning inden aftensmaden ville jeg da lige se om de var ok. Det var de ikke. De var få, små og sløve i det. Komposten var klam i begge ordets betydninger og den nederste bakke stod fuld af slam. Aftapningshanen var kløjs i en enormt lang død orm – væsentligt længere end de levende eksemplarer …

Og her kommer de sammenbidte tænder ind i billedet. Jeg fik drænet og skyllet og rodet rundt og sovset mig selv til i processen. Og håndvasket tøj og taget udendørsbad og så tænker vi ikke mere på det!

Og så forøvrigt afmonteret aftapningshanen. Jeg har endnu ikke oplevet komposten være for tør, men ofte for våd, og den står i et fjernt hjørne af haven, hvor et klamt dryp af og til næppe generer nogen. Håber vi.

Forrige indlæg
Næste indlæg

No Comments

    Leave a Reply