Bæredygtig hverdag

Om hverdagsvalg og efterårsløv

Skovsø i HareskovenHverdagen er fuld af små valg og dilemmaer: kage vs æble, mobil vs bog, sofa vs yoga. Den slags. Og de hurtige kalorier vinder ret tit over de mere fiberrige alternativer.

Et af de steder, hvor jeg tager mig i at vælge Den Okay Løsning frem for Den Løsning Jeg Vil Mindes Med Et Smil, er når jeg skal vælge målet for en travetur. For jeg drejer helt automatisk og uden at tænke over det ind mod centrum: Om det så er Downtown Buddinge, Ballerup eller Nørreport. Og jeg tror såmænd ikke der ligger meget andet bag end en vag idé om, at man potentielt kunne få lyst til en kop café-kaffe …

Når jeg en sjælden gang vrister mig fri af den automatiske indskydelse til at styre efter byens lys og tager ud i en skov eller noget åbent land eller hen i nærheden af noget vand – så får jeg det godt på en helt anden måde og kan leve højt på det i dagevis. Som jeg sikkert kommer til at leve højt på Hareskoven, som den tog sig ud i dag, da jeg tog s-toget til Skovbrynet og trillede barnevognen til Hareskov Station.

Forrige indlæg
Næste indlæg

No Comments

    Leave a Reply