Kolonihaven

Om logistik og forårsfornemmelser

HuskelisteNogle gange er årstider noget sært noget, de varer en evighed og skifter så pludselig uden man opdager det. Det har vi efterhånden oplevet nogle gange, hvor vi har længtes og længtes og længtes efter sommeren – kun for at opdage at de frodigste måneder strengt taget var ved at være overstået.

Her er vi nok oppe imod både menneskehjernens luner og et eller andet der har at gøre med det moderne samfund. Og (noget mere lavpraktisk!) at vi har brugt måneder på at slæbe habengut fra lejlighed til kolonihave med s-tog og bus og nogengange med på job – og lige så mange  måneder på at fragte samme habengut tilbage. Uden ret meget logistikfrit sweet spot indimellem.

Ølkasser, klapstole med mere til kolonihaveDét har vi forsøgt at gøre noget ved i år, og midlet var noget for os så ukarakteristisk som en liste med alt hvad vi kan forestille os at få brug for i løbet af sommeren. Ja, ALT. Vi overbeviste os selv om at ja, vi har faktisk råd til en 3×34, og en halv time og 450 kr. senere nød vi en stille kop kaffe* på terrassen i et hus der er klar til, at vi kan flytte rigtigt-for alov ud i det med dags varsel.

*Denne kop kaffe var vi desværre nødt til at brygge på vand fra fælleshanen, da vandrøret under vasken sørme er tærret igennem i vinter. Mere om det en anden god gang …

Kaffe på terrasen i kolonihaven

Forrige indlæg
Næste indlæg

4 Comments

 • Reply
  marie
  27. marts 2016 at 10:24

  God beslutning at ofre lidt håndører på at lette på logostikken. Her i det vestjyske var der for meget kølig blæst til bare fødder.

  • Reply
   Plantesmilet
   27. marts 2016 at 14:17

   Ja, det var sådan en lettelse at få det hele med på en gang! Og de bare tæer var kun en mulighed i en halv time – men hvilken halv time!

 • Reply
  Bonnie
  27. marts 2016 at 21:48

  Griner. Det var altså en god investering. 450 kr. for at springer over så mange gærder på een gang. Mht til længslen efter forår og sommer – helt enig. Jeg har præcis samme fornemmelse. Man venter og venter og pludselig er det ovre. Føler mig en smule snydt til Sankt Hans – så går det allerede den anden vej. Nå, men altså – lige nu er det nu. Elsker foråret og forventningens glæde.

  • Reply
   Plantesmilet
   29. marts 2016 at 10:02

   Åh ja, Sankt Hans – kommer altid som et chok! Men den tid den sorg 🙂

Leave a Reply