Om og kontakt

Plantesmilet en blog om selvforsyning, kolonihavelig og bæredygtigt familieliv

”Plante smil og plante solskin/plante sang i alle sind,/skabe hverdag om til fest/ og lukke lys og glæde ind”

– Den gamle gartners sang af Allan Hondé

Velkommen til Plantesmilet

Mit navn er Kirstine Hagen Thomasen, en bibliotekaruddannet årgang ’83 med rødder på den jyske hede og en hverdag i forstæderne til København.

Jeg startede bloggen her i 2013 af ren begejstring over det absurd overmøblerede kolonihavehus i Ballerup min kæreste og jeg lige havde købt.

I kan læse om vores første indtryk af kolonihaven her, og om den tænderudtrækkende proces med at få den kloakeret.

I 2016 blev vores lille familie udvidet med en søn, her på bloggen kaldet Musen, og vi valgte lidt modstræbende at flytte fra vores toværelses lejlighed på Nørrebro til et rækkehus i Buddinge.

Vi beholdt dog kolonihaven, hvor vi tilbringer nogle fantastiske weekender og ferier, og hvor især jeg nørder igennem med økologisk havedyrkning, kompostering og min nyeste passion, flerårige grøntsager.

Ind imellem al kolonihavelykken sker hverdagen. Nogle gange føles den sådan her, det meste af tiden har vi det rigtigt hyggeligt – blandt andet fordi vi blander vores naturlige tendens til kaos op med et strejf af minimalisme og forsøger at opnå en livsstil der er bæredygtig for både os selv og vores omgivelser.

Jeg anmelder jævnligt bøger om havebrug og bæredygtig livsstil her på bloggen – skriv mig en mail, hvis jeg skal anmelde din.

Affiliate links og bannerreklamer kan forekomme, men kun til produkter og firmaer, jeg føler jeg kan stå inde for.

Kontakt Plantesmilet:

Kirstine@plantesmilet.dk

No Comments

    Leave a Reply