Om og kontakt

Plantesmilet en blog om selvforsyning, kolonihavelig og bæredygtigt familieliv

Velkommen til Plantesmilet

Mit navn er Kirstine og jeg er kvinden bag Plantesmilet.

Jeg startede bloggen her i 2013 af ren begejstring over det absurd overmøblerede kolonihavehus i Ballerup min kæreste og jeg lige havde købt.

I kan læse om vores første indtryk af kolonihaven her, og om den tænderudtrækkende proces med at få den kloakeret.

Vi tilbringer stadig nogle fantastiske weekender og ferier i kolonihaven, og hvor jeg nørder igennem med økologisk havedyrkning, kompostering og min store passion, flerårige grøntsager.

I 2016 blev vores lille familie udvidet med en søn, her på bloggen kaldet Musen, og vi valgte lidt modstræbende at flytte fra vores toværelses lejlighed på Nørrebro til et rækkehus i Buddinge.

Familieforøgelsen betød, blandt meget andet, at hverdagen hin leverpostejsfarvede sniger sig mere ind her på siderne end den gjorde før, og det samme gør vores famlende forsøg på at få bæredygtighed, væredygtighed og et meningsfuldt arbejdsliv til at gå op i en højere enhed.

Jeg er for øvrigt folkebibliotekar, født i omegnen af Herning, gråhåret før tid og virkelig glad for træstammer fra Kvickly.

Kontakt Plantesmilet:

Du er velkommen til at kontakte mig via formularen eller bare skrive til kirstine@plantesmilet.dk. Vid dog, at jeg siger nej til langt de fleste samarbejder og simpelthen ikke har tid til at gå til events, lige meget hvor hyggelige og bæredygtige de er.

  ”Plante smil og plante solskin/plante sang i alle sind,/skabe hverdag om til fest/ og lukke lys og glæde ind”

  – Den gamle gartners sang af Allan Hondé

  2 Comments

  • Reply
   Hanne Dahl
   26. februar 2020 at 11:47

   Hvordan kan jeg følge din blog?

   • Reply
    Plantesmilet
    26. februar 2020 at 13:57

    Bloglovin er vist bedst hvis du bruger det? Jeg havde en facebookside, men algoritmen bankede mit reach ned på en (mig), så det droppede jeg 😉

  Leave a Reply