De sidste fire weekender har jeg serveret den samme kage for skiftende grupper af gæster, og ingen har klaget endnu. Måske bare fordi vi har høflige gæster. Kagen er en variation…
Opskrifter
De sidste fire weekender har jeg serveret den samme kage for skiftende grupper af gæster, og ingen har klaget endnu. Måske bare fordi vi har høflige gæster. Kagen er en variation…
Denne opskrift er en variant af klassisk surkål. Har du aldrig prøvet fermentering før, kan det være en ide at prøve den skrabede udgave først. Kimchi er en særlig form for…
Brød bagt på surdej har bare lidt mere umpf end sine maltersergær-hævede fætre og kusiner. Der er lidt mere at bide i, det mætter lidt bedre, smagen har nogle ekstra dybder.…
Min far har bagt rugbrød hver eneste uge i næsten fyrre år. Den lille blå bøtte med surdej, det kæmpestore fad med boblende dej og de varme brød svøbt i fugtige…
Surdej kan godt have et lidt mystisk skær over sig. Denne grålige klat der regerer køleskabet fra sin bøtte bagest i køleskabet.Faktisk er det ikke så svært hverken at lave en…