Kolonihaven

Så tæt på!

Håndværkeren indfandt sig, men alt blev ikke løst 🙁 Den flinke unge mand fra Ballerup VVS nåede at ligge med hovedet i et skab og håndværkerrøven i vejret i knap fem timer, inden han kastede håndklædet i ringen.

Da vi åbnede for vandet, bemærkede vi at det dryppede under køkkenvasken. Vi opdagede til gengæld ikke, at det spulede ud i grydeskabet ved siden af … To rør af forskellig størrelse var forsøgt sat sammen, og var så simpelhen hoppet fra hinanden. Desværre var gevindet også fucked, og en stor del af det gode rør måtte skiftes.

Da dét var ordnet, åbnede blikkenslageren endnu engang for vandet. Men ak! Blandingsbatteriet på badeværelset havde mistet evnen til at slukke (!). Det kunne give lidt vand eller meget vand – intet vand var ikke en mulighed. Jeg lynvalgte en ny model fra et katalog med kraftig skelen til pris (De var dyre!), og blikkenslageren lod sig følelsesmæssig afpresse overtale til at hente det på lageret med det samme, selv om han burde være på vej til næste aftale.

Nu ville vandlåsen under vasken på badeværelset til gengæld ikke holde op med at dryppe, og da klokken var henad fem, var reservedelslageret definitivt lukket for i dag. Vi skiltes, han fuld af beklagelser og med en nøgle så han kan vende tilbage i løbet af ugen, jeg gruende for regningen ….

Forrige indlæg
Næste indlæg

4 Comments

 • Reply
  marie
  6. april 2016 at 18:59

  Gad vide, om du kunne fastholde dit plantesmil:-}

  • Reply
   Plantesmilet
   6. april 2016 at 21:02

   Tøhø! Blåfrossen og økonomisk udfordret som jeg var, bevarede jeg det gode humør. Så nogenlunde, i hvert fald …

 • Reply
  Dorthe Aurvig
  7. april 2016 at 17:54

  Murphy’s law: Anything, that can go wrong, will – AND at the worst possible moment!

  • Reply
   Plantesmilet
   14. april 2016 at 21:31

   Ja! Heldigvis blev det fixet i anden omgang, men man gruer da for regningen …

Leave a Reply