Kolonihaven

Skidt i krogene og kæmpestore squash

Som tiden dog flyver! Det føles som i går vi opdagede, at støvsugeren ikke virkede. Men ak, det er et års tid (!) siden. Det er faktisk ikke helt ok, når man tænker over det. Selv om vi har fejet. Lidt. Nok mest i stuen.

Men ét er at gå i hundene bag lukkede døre, noget andet er at lade andre se det. Og om kort tid skal min søde, boligløse kusine og hendes kæreste bo i huset, mens vi er ude at rejse. Så der skal støvsuges. Og som I måske har kunnet aflæse af mine småfrustrerede indlæg på det seneste, går logistikken ikke helt op i disse dage.

Så i går måtte jeg konstatere, at skulle den støvsuger købes, skulle den købes med det samme i Ballerupcentret, medbringes i s-tog og silende regn til Vesterbro, hvor den nærmeste familie hjalp min lillebror på plads i hans nye lejlighed, og dernæst slæbes tilbage til Ballerup og kolonihaven.

På Vesterbro vakte støvsugeren en del jubel, indtil folk fangede, at det ikke var en indflyttergave … Til gengæld fik jeg selv en gave af mine forældre, nemlig en helt ustyrligt stor squash, som de så tilbød at køre til Ballerup i dag. Og når de nu var afsted, kunne de da tage støvsugeren med …

Den boligløse kusine har spurgt om hun og kæresten da slet ikke skal gøre noget for os, som tak for lån af huset. Jeg tænker, de kan spise squashen.

Meget stor squash
Squashen var for stor en udfordring for køkkenvægten, men den har længde som et gennemsnitligt spædbarn (53 cm), og hvis det passer, at vandindholdet i mennesker og agurkefrugter er det samme, vejen den vel også en 3 – 3,5 kg. Måske.
Forrige indlæg
Næste indlæg

No Comments

    Leave a Reply