Havebrug og selvforsyning

Soldyrkere

Chilier i kokosmuld

Mens min kæreste og jeg gik heeelt ned i slæbegear under weekendens hedebølge, var der andre som bare havde ventet på lidt varme for rigtigt at komme igang.

Krydderurter strutter af sundhed. Især den krybende timien i det lille stenbed foran terrassen blomster helt urealistisk meget. Bierne elsker det!

Blauhilde stangbønner sået først i juli under glas

Chilierne nyder godt af at dræbersneglende endnu ikke har fundet frem til dem på havebordet på terrassen. Før stod de i potter halvt gravet ned i drivhuset for at holde på vandet. Og de tørrede da heller ikke ud, men blev derimod gennemgnasket nat efter nat, på trods af at jeg faktisk aldrig så en dræbersnegl i drivhuset. Først da jeg gav op og gravede dem op, fandt jeg synderne: Sneglene sad og gemte sig under potterne … Hvis man skal sige noget godt, er planterne blevet vældigt buskede af  den gentagne beskæring!

Selve køkkenhaven er ved at nå det der fantastiske men også noget overvældende punkt, hvor man indser hvor meget det hele fylder. Græskar og ærter vælter ud overdet hele, og bønnerne er spiret for anden gang efter at sneglene tog første hold.

Blomstrende timian i stenbed ved terrassen
Salvie
Græskar
Forrige indlæg
Næste indlæg

No Comments

    Leave a Reply