Havebrug og selvforsyning

Tilbage ved gerningsstedet

Så fik jeg klemt et kolonihavebesøg ind midt i bleskifter, flaskevarmning, familiebesøg og arktisk vejr.

Vejret var om ikke arktisk så mellemsvensk, og den fem uger gamle ikke meget for at forlade mors arm, mens hun tog bestik af havens tilstand. Heldigvis sluttede min kæreste sig til selskabet som babysitter, medbringende kiks og kakaomælk til de voksne.

Jeg fik smidt lidt visne blade på køkkenhaven, han fik læst en tegneserie på terrassen (i januar, immervæk!), barnet slumrede hen i sin vogn. Det lover godt for forårets ekspeditioner 🙂Flakemælk i kolonihaven

Forrige indlæg
Næste indlæg

4 Comments

 • Reply
  Gitte
  22. januar 2017 at 2:00

  Hej 🙂

  Lyder da totalt hyggeligt. Vil råde dig til at stornyde denne sommer, hvor bebs er hvor du placerer ham/hende og forhåbentlig sover en masse. Næste år starter nogle havesæsoner hvor du skal have øjne på hver finger når I er i haven ;-).

  Mvh. Gitte (mor til tre)

  • Reply
   Plantesmilet
   22. januar 2017 at 17:45

   Hæ, det vil jeg gøre 😉 Hvor gammel skal purken min være, før han kan bestikkes til at fange dræbersnegle?

   • Reply
    Gitte
    23. januar 2017 at 2:00

    Det har jeg ikke lige overvejet før, he he. Tænker han allerede vil synes det er fedt næste år, helt uden bestikkelse. Om så moderen også synes det er fedt når purken evt. findes med en krabat hængende ud af mundvigen ala Mulle fra filmen Zappa. Ja, det er nok en anden sag!
    Kan for øvrigt anbefale moskusænder til formålet. De er vildt hyggelige når de snadrer rundt i haven, ødelægger ikke noget (det gør vores høns, terrorister!), æggene smager fint, det gør fuglen også i gryden. Det værste man kan sige om dem er at de efterlader en ordentlig l… ind i mellem. Dog ikke noget haveslangen ikke kan klare. Men muligt at det er lidt overkill til en lille byhave ;-).

    • Reply
     Plantesmilet
     26. januar 2017 at 12:31

     Wadr! Jeg har overvejet ænder, til engang ude i fremtiden, du ved …

Leave a Reply