Tips til en minimalistisk livsstil

Efter at have snuset til noget der minder om stress i mine første, hektiske år på arbejdsmarkedet og efter at være blevet mor til en fantastisk lille dreng, er jeg blevet mere opmærksom på at skrælle væk, sætte grænser og finde ro i hverdagen.

Jeg har ikke de vises sten. Men af og til er der faktisk noget tankemudder der har klumpet sig så godt sammen, at jeg har kunnet formulere det som fem friske pointer om dette og hint. Det er de pointer jeg deler herunder, til inspiration eller diskution.

Familie og hverdag

Købestop og hvorfor det er svært

Jul uden stress

Tips til tiny living (i hvert fald om sommeren)

Deltid – pro et contra

Ferie med offentlig transport

Om at undvære Facebook (midlertidigt …)

Det grønne liv

Hvorfor det er fedt at have høns

Hvorfor du alligevel skal tænke dig om inden du får høns

Selvforsyning uden stress

Overvejelser inden du køber kolonihave

Oprydning

Hvis din kæreste stiller sig skeptisk

De sværeste kategorier at smide ud (og hvordan jeg gør det alligevel)