Kolonihaven

Tørshampo. Fordi jeg fortjener det.

Før vi fik nøglerne til vores kolonihave, havde jeg en nagende tvivl. Ville vi bruge den nok? Eller ville det lide samme skæbne som morteren, pastamaskinen og håndvægtene. Bare noget dyrere og med en flok naboer til at tjekke, om hækken er klippet før St. Hans (nej, vi når det ikke)

Vi er pendlere, kulturforbrugere, caffelatte-fetishister, og selv om vi begge hungrede efter et fristed (jeg nægter at skrive ‘på landet’. Ballerup er ikke landet), er det nogle gange svært at sige på forhånd, om man hungrer nok. Og så var der lige manglen på bad, tv, internet, det lidt tvivlsomt indretttede soveværelse, kun skylle ud hver anden gang …

Men tvivlen er gjort til skamme. Vi kan slet ikke vente med at komme derud og planlægger gladeligt de vildeste rejseplaner, for liiige at kunne nå det efter en aftenvagt eller på vej hjem fra et familiebesøg i provinsen. Og hvad har der nogensinde været galt med vaskeklude og tørshampo?!?

Så der kan man se. Bum. Der var ikke noget at være bange for 🙂

Morgenhygge i kolonihaven

Morgenhygge med kaffe og tørshampo

Forrige indlæg
Næste indlæg

3 Comments

 • Reply
  Berit fra Irishaven
  24. juni 2013 at 17:30

  Din sjove overskrift fangede mit blik på Danske haveblogs.
  Tillykke med din nye haveblog – sjovt at læse at I er blevet “bidt af det” med jeres lille hus og have, trods lidt tvivl om det nu var det rigtige for jer.
  For mig som er ærke-københavner så er fredag kl 18 det bedste tidspunkt på ugen, nemlig der hvor vi åbner bildøren efter 50 min kørsel og går ud i sommerhushaven og nyder at spise aftensmad på terrassen.

 • Reply
  Berit fra Irishaven
  24. juni 2013 at 17:33

  P.S.
  kan du overveje at slå bogstavkoden fra ?
  Se evt på min Blog Hjælp hvordan man gør :o)
  http://bloghjlp.blogspot.dk/2012/02/afmelde-bogstavkode.html

 • Reply
  Kirstine
  24. juni 2013 at 18:12

  Tak – og jeg ved lige hvad du mener :-)Forsøger mig nu uden bogstavkode (anede ikke, jeg havde den slået til!)Så må vi håbe, jeg ikke drukner i spam.

Leave a Reply