Kolonihaven

Vi kom, vi så, og vi gik igen

Vi har haft fri denne uge, og da kalenderen sagde forår, flyttede vi i haven, gjorde vi!

Vi ankom søndag eftermiddag – efter en farlig masse bøvl med pakning og offentlig transport – og konstaterede, at der var fint men koldt! Vi satte elradiatorerne på sagen og sank ned i sofaen med hver vores bog.

Om mandagen begyndte propperne at springe. Ikke på ‘propperne sprang og alle festede og sang’-måden, men i relæet. Det kan vist tælles på en hånd, hvor mange sikringer vi har skiftet tilsammen, men vi fandt en pakke tilbage fra Knud og Toves tid, og de gjorde tricket. Indtil de sprang igen …

Min kæreste kastede sig ud i et deduktionsarbejde på Sherlock Holmes-niveau, idet han tændte og slukkede alle tænkelige kombinationer af apparater sat til alle tilgængelige stikkontakter, mens han omhyggeligt monitorerede temperaturen på propperne.

Konklusionen var lige så klar som den var tragisk: elradiatoren!!!

Vi tilbragte en tænderklaprende mandag aften under dynen og tirsdag på kunstmuseum med et smut omkring Silvan efter en ny radiator.

Onsdag skinnede solen, radiatoren varmede, til gengæld var min kæreste sløj – og torsdag tumlede vi hjem til Nørrebros bekvemmeligheder efter at have læst om både sne og frost i vejrudsigten.

Påskeliljer i vindueskarmen

Forrige indlæg
Næste indlæg

3 Comments

 • Reply
  marie
  23. april 2016 at 18:43

  Da vores propper sprang før jul, viste det sig at være elradiatoren på badeværelset ovenpå, som var synderen, ifølge elektrikeren fordi den blev brugt for lidt.

  • Reply
   Plantesmilet
   25. april 2016 at 11:50

   Interessant! Vores har jo også stået ubrugt hele vinteren. Var der noget rustet i den, eller ..?

 • Reply
  En sommer med ændrede planer - Plantesmilet
  12. august 2016 at 8:54

  […] fandt ud af det lige da vi gik på forårsferie, og måske var det ganske fint at den ferie gik lidt til i kulde og strømsvigt. At sidde under […]

Leave a Reply